0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Počeo je rasplet ligaškog dela, ali je preokret u Moskvi dodatno zakuvao situaciju! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.19 u 21:05

Košarkaši CSKA i Baskonije odigrali su dramatičan meč u Moskvi, a na kraju je trijumf odnela ruska ekipa rezultatom 82:78.

Uoči meča između ‘Armejaca’ i Baskijaca, domaćima on ništa nije značio, dok je gostima trijumf bio i te kako potreban. I krenuli su hrabro po njega.

Baskonija je u toku većeg dela meča imala vođstvo, na poluvremenu plus četiri, a pred poslednju četvrtinu čak velikih plus 11. Međutim, ni to Špancima nije bilo dovoljno.

CSKA je u odlučujućih 10 minuta zaigrao nestvarnu odbranu, dozvolio rivalu svega 12 poena, a ubacili su čak 27 i kada je tako trijumf teško može da izostane.

Baskonija sada čeka rasplet u ostalim utakmicama, ali joj ide na ruku to što ima bolji međusobni skor i od Olimpije iz Milana, i od Makabija, pa je za očekivati da se ipak nađu među osam najboljih.

Najefikasniji igrač meča bio je Marselinjo Uertas sa 17 poena, dok je CSKA ka preokretu predvodio Vil Klajburn, strelac 16 poena.

Evroliga, 30. kolo:

četvrtak

CSKA Moskva – Baskonija 82:78

19.30 Anadolu Efes – Olimpija Milano
20.00 Panatinaikos – Budućnost
21.00 Real Madrid – Žalgiris

petak

19.45 Fenerbahče – Makabi Tel Aviv
20.00 Bajern Minhen – Gran Kanarija
20.30 Olimpijakos – Darušafaka
21.00 Barselona – Himki

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter