0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KRAJ SEZONE: Spanulis operisan!

Objavljeno: 01.04.19 u 16:40

Košarkaši Olimpijakosa će teško do završnice Evrolige, te navijači crveno-belih sad očekuju samo jednu vest, hoće li Bili u penziju…

Za Vasilisa Spanulisa sezona je završena. Iskusni plejmejker povredio je tetivu skočnog zgloba zbog čega je bio podvrgnut operaciji. Hirurški zahvat je uspeo i sada se očekuje višemesečni oporavak. Po prvim procenama trebalo bi da bude spreman za početak nove sezone u septembru, sem ako se ne odluči da završi karijeru.

Bili Spanulis ima 37 godina i do sada je osvojio tri Evrolige, dve sa Panatinaikosom i dve sa Olimpijakosom. Tada je bio i najkorisniji igrač Evrope. Ove sezone je odigrao 25 utakmica u Evroligi i imao je 10,2 poena u proseku uz 5,1 asistenciju. Nažalost, sezona za atinske crveno-bele je propast i biće brzo zaboravljena.

Kao reprezentativac Grčke osvojio je zlato na Eurobasketu u Beogradu 2005. godine, kao i srebro na Svetskom prvenstvu godinu dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter