0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BURA U SAD: Evropska NBA zvezda optužena za silovanje! (FOTO)

Objavljeno: 31.03.19 u 09:55

I čini se da je situacija mnogo ozbiljnija nego, na primer, u slučaju fudbalera Kristijana Ronalda.

Muke za letonskog superstara Kristapsa Porzingisa. Donedavni član Njujork Niksa, koji je trejdovan u Dalas Maverikse propušta ostatak sezone zbog pokidanih prednjih ukrštenih ligamenata, a sada ima novi problem.

Neimenovana gospođa iz SAD optužila ga je za silovanje u februaru prošle godine, a kako sama navodi ćutala je godinu dana zbog 68.000 dolara koliko je tada dobila da bi ćutala.

Navodno, to se desilo u zgradi u kojoj je Letonac živeo u Njujorku, a žena je prihvatila njegov poziv da dođe u stan, da bi potom bila silovana.

To je potvrdio i advokat Letonca, Roland Ripel.

– Svesni smo da postoji optužba na račun gospodina Porzingisa i mi odbacujemo te navode. Mi smo 20. decembra 2018. godine poslali zvanični dopis federalnim vlastima jer ta osoba pokušava da iznudi novac. Takođe smo pre nekoliko meseci prijavili slučaj NBA ligi, i oni su svesni toga da je u toku istraga. Ne možemo da komentarišemo slučaj dok traje federalna istraga – rekao je advokat Ripel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter