0
Košarka

STEF KARI NEKA GA SE PLAŠI: U opasnog šutera Bobi izrasta, pogledajte trojku kojom je bacio navijače u trans (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.19 u 10:31

Od dolaska u NBA ligu Boban Marjanović ne prestaje da sakuplja simpatije navijača. 

Srpski gorostas svojom harizmom i energijom odavno je kupio navijače u NBA ligi, a i širom sveta. Strpljivo je trenirao i radio, a dočekao je da navijače kupi i svojim talentom, koji odavno više nije sporan. Beleži Marjanović sve više dobrih poteza, dvocifrene učinke, a nije mu stran ni dabl-dabl. 

Izgleda da je ‘nežni džin’ uspeo da proširi arsenal svojih poteza i u njega dodao dalekometnu paljbu. Prvu trojku u karijeri postigao je protiv Atlante, na meču u Džordžiji šutirao je iz ugla i oduševio svet. 

Da to nije slučajnost Bobi je potvrio i večeras. Na utakmici protiv Bruklina postigao je 16 poena za 18 minuta na parketu, a ‘pala’ je i jedna trojka. 

Nema sumnje da Marjanoviću prija Filadelfija, ali da sve ovo nije slučajnost pokazuje nam video sa Eurobasketa u Sloveniji gde je na treningu reprezentacije Srbije šutirao trojke šest od šest…

Ljudi moji, sve je ovo normalno. Filadelfija je čekala Bena Simonsa da proradi sa distance, a dočekala Bobana Marjanovića. Ukoliko šut sa distance ubaci u stalni repertoar, nema sumnje da će u godinama koje dolaze da bude strah i trepet NBA lige! 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter