2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BRANKO LAZIĆ: Zvezda može da pobedi Partizan pred njegovim navijačima!

Objavljeno: 29.03.19 u 13:21

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Partizanu u revanš meču polufinalne serije ABA lige. 

Meč je na programu u Subotu od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić. Partizan će igrati pred svojim navijačima, a navijačima gostujućeg tima preko zvaničnog sajta Crvene zvezde poslat je apel da ne dolaze na utakmicu jer u halu neće moći da uđu. 

Jedan od najiskusnijih u redovima Crvene zvezde Branko Lazić iza sebe ima na desetine ovakvih dvoboja i dobro zna šta crveno-bele očekuje protiv ekipe Partizana. 

– Što se prve utakmice tiče, ostvarili smo naš cilj, a to je pobeda. Do nje smo došli težim putem, ali najbitnije je da smo pobedili. Imali smo vremena da analiziramo i da ispravimo greške koje smo pravili i uveren sam da ćemo sutra pred njihovim navijačima na njihovom terenu uspeti da ispravimo greške, dođemo do pobede i izborimo plasman u finale, istakao je kapiten Crvene zvezde.

Na pitanje da li se sada u svlačionici oseća manji pritisak Lazić je imao spreman odgovor. 

– Jesmo opušteniji, ali ako pogledamo šta nosi pobeda u sustrašnjoj utakmici, sigurno da postoji određena doza pritiska. Spremni smo i svesni svega, kao što je, mislim Bili izjavio, ako ne osećaš pritisak, nemoj ni da se baviš sportom, istakao je Branko Lazić

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter