0
Košarka

Kosarka Basketball Docek Reprezentacija Srbije Evropsko Prvenstvo EURO Turkey-Istanbul 2017 Boban Marjanovic Branko Lazic Stefan Jovic Vasilije Micic Dragan Milosavljevic Beograd, 17.09.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

POSLE BOBIJA, JOŠ JEDAN SRBIN ŽELI U SIKSERSE: Reprezentativni tandem uskoro u Filadelfiji?

Objavljeno: 28.03.19 u 21:52

Vasilije Micić ove godine pruža sjajne partije u dresu Anadolu Efesa, pa je logično pitanje – gde će igrati naredne sezone? Ako bi Micić odlučivao – još godina u Evropi, pa preko ‘bare’!

Micić je u intervjuu sa novinarima iz Italije pričao o nekoliko različitih tema, a odlazak iz Turske je glavna među njima:

– Nisam čuo bilo šta o interesovanju Real Madrida. Trenutno razmišljam samo o završnici sezone sa Efesom, borbi za što bolje rezultate. Želim da napredujem, da se razvijam i da se dokažem na najvišem nivou. Još mnogo posla je pred nama, rekao je Micić.

Njega su kao 52. pika na draftu pre pet godina „podigli“ Filadelfija Seventisiksersi, a Micić je istakao da bi u NBA ligi voleo da se oproba:

– Lagao bih kada bih rekao da mi nije san da odem u NBA, iako sam mislima u Efesu. Ipak, ne bih otišao samo da popunim mesto, bez šanse da se dokažem. Naredne sezone bih voleo da igram u Evropi, a onda ćemo da vidimo. Ako bude šanse, dočekaću je spreman. Mada se ni ovako ne bunim.

A ovog leta sa reprezentacijom Micića očekuje put u Kinu:

– Velika stvar je igrati na Mundobasketu, gde će biti svi najbolji košarkaši sveta. Verujem da ćemo i mi biti jaki, ali moramo da pazimo protiv rivala, posebno Kanade i Australije. Ne smemo da potcenimo nikoga. Verujem u nas i siguran sam da ćemo napraviti veliku stvar, ko god bude na raspolaganju, zaključio je Micić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter