3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U OZBILJNOM PROBLEMU: Kraj polufinale serije za Džoa Reglanda!?

Objavljeno: 25.03.19 u 12:03

Košarkaši Crvene zvezde poveli su sa 1:0 u polufinalnoj seriji ABA lige, ali u i ostali bez veoma važnog igrača pred revanš.

Crveno-beli jesu dobili Partizan, ali su po svemu sudeći izgubili Džoa Reglanda. Amerikancu je stradalo koleno i čeka ga duža pauza. Po informacijama do kojih je došao HotSport, plejmejker će van terena biti najmanje od deset dana do dve nedelje, a najviše tri sedmice.

To znači da Džoa Reglanda sigurno neće biti u timu protiv Partizana u revanšu koji je na programu u subotu od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Čak je veliki znak pitanja da li bi Amerikanac mogao na parket u slučaju da se za dve nedelje igra ‘majstorica’.

Nema sumnje da je Crvena zvezda u velikom poroblemu, pogotovo ako se zna da je Regland bio jedan od najraspoloženijih igrača ove sezone. Dovoljno je reći da je Amerikanac do sada beležio 10,7 poena po meču i imao 5,7 asistencija.

Milan Tomić sada na poziciji plejmejkera može da računa na Filipa Čovića i novajliju Kejsija Riversa.

HotSport možete pratiti i na Instagramu. Hvala na poverenju!

0
0

3 Komentara

  1. bez reglanda netrebate ni da se pojavljujute cele sezone se prica o problemu gde zvezda nema zamenu za dzo reglanda i umesto nekog playz mi dovodimo riversa koji nikad nije bio organizator.covic?slabo nemozemo,da organizujemo napad u 24.sekunda jer je spor i neskocan pa preko njega primamo lagane trojke ili ispadne centar koji brani poziciju covica u odbrani i mi smo u problemu preko covica gadjaju jednostavno svi koji znaju,da pogode.rivers nije organizator a covic je uzasno spor trba vise koristiti dobrica ako ista zelimo da uradimo u 3. utakmici.djaba se cele sezone prica,da nemamo zamenu kad izadje regland a sad se jos povredio i dobili smo riversa koji nije igrac koji zna,da organizuje igru u napadu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter