1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADE ZAGORAC: Sedam dana imamo da počistimo nered, mnogo su na ‘ranjavali’…

Objavljeno: 24.03.19 u 19:07

Posle duge borbe vođene 45 minuta Crvena zvezda je pobedila Partizan u prvom meču polufinala ABA lige, a crno-beli znaju ‘lek’ pred revanš.

Crvena zvezda vodi 1:0 u seriji i Partizan nema izbora. Za šest dana u revanšu mora da slavi ako želi da polufinalnu seriju odvede u ‘majstoricu’. Rade Zagorac je prvo čestitao Zvezdi na pobedi.

– Podjednake smo ekipe. Sitni detalji su doneli prevagu. Ovoga puta je ona bila na strani Crvene zvezde i ja im čestitam. Odlična utakmica, želim posebno priznanje da dam domaćim igračima koji su na kraju preuzeli odgovornost na sebe da reše utakmicu – rekao je novinarima Rade Zagorac.

Bek Partizana je svestan da je pred ekipom i njime sedam dana da se isprave svi nedostaci, a posebno poravi jedan segment igre u odbrani.

– Nama ostaje sedam dana da pre svega stavimo akcenat na odbranu ‘jedan na jedan’, koja nas je najviše ranjavala. Imamo dosta posla, dosta nereda da se počisti i sa optimizmom i motivacijom dočekujemo sledeću utakmicu – istakao je Zagorac.

Rade Zagorac ne misli da je prednost domaćeg terena toliko velika u duelima Partizana i Crvene zvezde.

– Dobro smo psihološki pripremljeni oni i mi. Mislim da smo večeras pokazali da nije važno pred čijim se navijačima igra. ‘Vruć’ teren je problem samo ekipama koje nisu navikle da igraju u ovakvim uslovima – iskren je bio košarkaš Partizana.

Revanš utakmica Partizana i Crvene zvezde na programu je sledeće subote od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

HotSport možete pratiti i na Instagramu. Hvala na poverenju!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter