0
Košarka

FOTO: NBA

NBA: Klipersi slavili odličnom završnicom, 60. poraz Niksa

Objavljeno: 24.03.19 u 20:59

Lu Vilijams je predvodio Los Anđeles Kliperse do nove pobede.

Rezultatom 124:113 Klipers su savladali Njujork Nikse.

Gotovo tokom celog meča prednost je bila na strani tima iz Los Anđelesa, ali se Njujork periodično vraćao u igru. Tokom prve četvrtine Klipersi nisu uspeli da se odlepe, ali im je to pošlo za rukom već sredinom drugedeonice. Tada su Klipersi imali i maksimalnih plus 14, ali su Niksi došli do preokreta u finišu prvog poluvremena. Ipak, na poluvremenu je tim iz Los Anđelesa imao pola koša prednosti.

Početak treće četvrtine protekao je u egalu, nakon čega su Klipersi ponovo uspeli da se odlepe i odu na dvocifreni plus. Tako je bilo većim delom trećeg perioda, sve do polovine četvrte deonice kada su Niksi došli do maksimalnih plus tri. Međutim, zahvaljujući odličnoj završnici utakmice, Niksi su prilično ubedljivo slavili.

Ekipu iz Los Anđelesa predvodio je Lu Vilijams sa 28 poena, dok je najraspoloženiji na drugoj strani bio Emanuel Mudiej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter