2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGNJEN DOBRIĆ: Bitno je da smo pobedili, uvek možemo i bolje (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.19 u 22:07

U neizvesnoj utakmici Crvenoj zvezdi pripao je prvi meč protiv Partizana. 

Crvena zvezda slavila je nakon produžetka sa 106:101 protiv Partizana u. Ognjen Dobrić je imao solidnu rolu i na konto Crvene zvezde upisao je osam poena uz dva od dva za tri poena.

– Bila je ovo naporna utakmica i psihički i fizički. Mislim da smo našli snagu kada je najbitnije bilo, u produžetku smo odigrali dobro i pobedili. Jako nam je bitno što smo pobedili u prvoj utakmici. Bilo je uspona i padova, ali smo uspeli da utakmicu privedemo kraju u našu korist. , počeo je Dobrić.

Dobrić je govorio o očekivanjima pred naredni meč. 

– U ovakvim utakmicama daješ sve od sebe. Svako nađe energiju u ovakvom meču. Rasterećenije ćemo igrati u drugoj utakmici idemo sa samopouzdanjem u drugu utakmicu i probaćemo da završimo. Uvek možemo bolje, najbitnije je što smo uspeli da pobedimo, zaključak je krila crveno-belih. 

Iz dvorane Aleksandar Nikolić – Nemanja Lazić

0
0

2 Komentara

  1. Dobra kralju samo tako nastsvi i protiv svog i protiv tudjeg trenera……a takav si jer si rodjeni sampion….Ti si rodjeni pobjednik idi jos jace sampione…..Volim tekme u kojima ti je dovoljno malo da pokazes ko si i sta si i da zasluzujes mnogo vise…ti si Zvezdin stub Ogiiiiii idemo jos jace…..a ti to mozes i znas

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter