0
AdmiralBet ABA Liga

NIKOLA LONČAR: Zna se ko je favorit, Partizan ima pobednička očekivanja!

Objavljeno: 21.03.19 u 21:30

Košarkaški klasik između Zvezde i Partizana uskoro će biti ponovo u modi. Već od vikenda večiti rivali igraju mečeve polufinalne serije ABA lige. 

Sportski direktor crno-belih, Nikola Lončar je u razgovoru za Blicsport, najavio ovaj duel rečima da crno-beli u ove mečeve ulaze bez bele zastave. 

– Crvena zvezda je favorit, ali su naša očekivanja uvek pobednička. U polufinale ulazimo mirni jer smo dosta toga uradili ove sezone. Odbranili smo trofej u Kupu, a bukvalno nas je sekunda delila od ulaska u top 8 Evrokupa. Imamo dobar tim, vrhunskog trenera, tako da su ambicije najveće. Ali, ako ne prođemo, život ide dalje, gledamo unapred šta god da se desi, rekao je Lončar.

Ovo će biti četvrti večiti derbi ove sezone, oba u ABA ligi dobila je Crvena zvezda, dok je Partizan slavio u Kupu Radivoj Koraća.

– Ne znam šta da očekujem, najiskrenije. Prvi derbi je Zvezda dobila sa dosta autoriteta, bila je u najboljem momentu sezone. Onda se slika malo promenila i uzeli smo Kup u Nišu. Mislim da će opet biti na loptu, da će psihološka strana biti dosta važna. Dobro se poznajemo, mislim da neće biti puno taktičkih iznenađenja, iako će svaki trener odraditi svoje. Tvrdo, sa dosta pritiska sa tribina. Posle Niša me je dosta ljudi iz košarke pohvalilo da smo odigrali dobro. Drago mi je zbog toga jer smo zasluženo pobedili, poručuje Lončar.

Prvi meč Crvene zvezde i Partizana u ovoj polufinalnoj seriji biće odigran u subotu od 19 časova.

 
 
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter