0
AdmiralBet ABA Liga

MVP ABA LIGE: Goga Bitadze najbolji na Jadranu (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.19 u 18:57

Košarkaš Budućnost Voli proglašen je najboljim pojedincem u regionalnoj ligi. 
Nakon što je Goga Bitadze proglašen najboljim mladim košarkašem u ligi, Gruzijac je dobio novo priznanje i proglašen je najkorisnijim košarkašem ABA lige. On je tokom cele sezone pružao odlične partije. Dobre igre na početku sezone u dresu Mega Bemaksa nadogradio je u nastavku sezone, gde je postao jedan od najvažnijih šrafova u igri Budućnosti

Krajem godine Sremsku Mitrovicu zamenio je Podgoricom i na taj način ispunio svoju želju da zaigra u Evroligi. Ove sezone u regularnom delu beležio je 16,3 poena, 6,4 skoka i dve blokade po utakmici. U poslednje vreme nalazi se u izuzetnoj formi, u potpunosti se uklopio u sistem Jasmina Repeše i definitivno će imati šta da pokaže u plej-ofu.

Nema sumnje da ga očekuje NBA karijera, pogotovo ako se uzme u obzir da Bitadze ima samo 19 i po godina i da je već sada nosilac svoje reprezentacije.

FOTO/VIDEO: ABA LIGA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter