Predsednik Crvene zvezde je gostovao na ‘TV Hepi’ gde je, između ostalog, najavio i predstojeći polufinalni okršaj plej-ofa ABA j.t.d. lige protiv Partizana.

Već su tim povodom i počele prozivke među navijačima, a jednu od njih je voditelj emisije Milomir Marić pustio Nebojši Čoviću.


Naime, navijači crno-belih su napravili fotomontažu iz filma ‘Ko to tamo peva’ u kom su ga prozvali da im nije dao karte za prvi meč plej-ofa.

– Što bih im ja ćutao, čime su oni to mene zadužili. Ja nemam problem sa time kada izgubimo sportski na terenu, ali ne da se Kup zove po sudiji, već po Radivoju Koraću, ne po Milivoju Jovčiću. Očekujem da sve bude normalno, da bude pristojno navijanje. Prema propozicijama ABA lige gostujući navijači nemaju pravo da prisustvuju utakmici i mi moramo da poštujemo propozicije – rekao je Čović.

– Pojavio se neki spot gde te navijači Partizana prozivaju da im ne daš karte – rekao je Marić, a zatim mu i pustio insert iz filma.

– Da, ali ima nastavak – uzvratio je Čović, nakon čega je objavljena takođe fotomontaža kako Filip Čović na mestu vozača iz filma, gazi trenera Partizana Andreu Trinkijerija.

– Čini mi se da je ono Trinkijeri tamo. Tonski ako se sećam, kad je Miško to uradio, a u ovom slučaju je to trener Partizana Andrea Trinkijeri, Vujsić je tada prokomentarisao ‘ubio ga ko zeca’. Prema tome, Grobari su pokušali da budu duhoviti, ali slabo im ide ta duhovitost – rekao je Čović.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.