0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Drama u Francuskoj, Andora u polufinalu na krilima Dilana Enisa

Objavljeno: 13.03.19 u 22:25

Poslednji polufinalista Evrokupa je Andora koja je u ‘majstorici’ četvrtfinala savladala Asvel u Lionu rezultatom 82:80.

Današnjim ‘majstoricama’ u četvrtfinalu Evrokupa smo saznali parove polufinala, pa će tako u jednom igrati Valensija protiv Uniksa, a u drugom Alba protiv Andore, koja je večeras napravila iznenađenje u Lionu i eliminisala Asvel.

Tim iz španske ACB lige je u dramatičnoj završnici imao više živaca i sa linije penala je uspeo da dođe do trijumfa, a ključne poene postigao je bivši košarkaš Dilan Enis za preokret i 81:80 u poslednjem minutu.

Kasnije je polovičnim učinkom sa linije penala Albisi to potvrdio, a u poslednjem napadu Asvela Sloter je promašio šut za tri poena.

Najefikasniji igrač ove utakmice bio je Miro Bilan sa 19 poena, a Dejvid Lajti je ubacio 16 u domaćem taboru. U timu Andore Dilan Enis i Džerom Džordan su imali po 14, dok je David Jelinek ubacio 13.

Evrokup, četvrtfinale (majstorice):

Uniks – Lokomotiva 69:65
Alba – Unikaha 79:75
Asvel – Andora 80:82

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter