0
Košarka

FOTO: NBA

NBA LIGA: Derik Rouz podsetio na stare dane, ludilo u Vašingtonu, pad ‘Kralja’ protiv Bostona (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.19 u 09:17

U večeri između subote i nedelje odigrano je pet mečeva NBA lige. Najzanimljiviji odigran je u Minesoti gde su se u produžecima domaći došli do pobede, a Derik Rouz podsetio na stare dane. 

Najveće uzbuđenje videli smo u Vašingtonu. Minesota je savladala domaćina, ali ne pre produžetaka. Nakon regularnog toka bilo je 121:121, a pobednik je dobijen nakon što je Minesota slavila u produžetku sa 14:9. U pobedničkom sastavu Karl Entoni Tauns je postigao 40 poena uz 16 skokova i dve asistencije, Derik Rouz je još jednom podsetio na svoje MVP dane sa 29 poena. Dario Šarić je upisao 13 poena uz tri asistencije i šest skoka. 

Košarkaški NBA klasik odigran je u Los Anđelesu gde su Seltiksi savladali Lejkerse i osvetili se za nedavno nanešen poraz u neizvesnoj završnici kada su jezerdžije slavile sa 128:129. Ovog puta sve je išlo na ruku Bostonu. Posle prve četvrtine u kojoj je jedino vladala neizvesnost gostujući tim je ubacio u petu brzinu i u nastavku nije dao gostima da dođu do izražaja. Iako je Lebron postigao 30 poena uz 12 asistencija i 10 skokova to nije bilo dovoljno za pobedu. Iza njega po učinku je bio ruki Moris Vagner. Nemac je ubacio 22 poena uz tri asistencije i šest skoka. Nekadašnji saigrač Džejmsa Kajri Irving bio je najzaslužniji za pobedu svog tima. Ubacio je 30 poena uz pet aistetncija i sedam skokova. Markus Smart ubacio je 16, kao i Moris, a poen manje postigao je Hejvard

Ostali rezultati večeri su: 

Bruklin – Atlanta – 114:112
Minesota – Vašington 135:130 (pp)
Boston – Los Anđeles – 120:107
Šarlot – Milvoki – 114:131
Finiks – Portland 120:127

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter