1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Partizan savladao Igokeu u meču bez ‘puno municije’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.19 u 20:40

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Igokee u pretposlednjem kolu ligaškog tela ABA j.t.d. lige rezultatom 67:57.

Porazom od Crvene zvezde u prethodnom kolu, Partizan je najverovatnije ostao zakucan za četvrto mesto na tabeli, pa je možda i zato u današnji meč ušao malo sporije i bez ‘municije’.

Prvu četvrtinu obeležili su promašaji na obe strane, što se odrazilo i na rezultat, te je viđen vrlo mali broj poena i egal, ali se to promenilo već u drugom kvartalu.

Partizan je još više stegao odbranu, ali i lakše otvarao prilaze košu, pa smo tako videli i nekoliko zanimljivih i atraktivnih poteza poput zakucavanja Bandže Sija i Radeta Zagorca.

Tako je posle prvih 20 minuta Partizan stekao prednost od osam poena razlike, kada je bilo 31:23, uz primetan mali broj poena.

Drugo poluvreme, moglo bi se reći, bilo je preslikano jer je ponovo treća četvrtina bila u egalu, a crno-beli su ponovo u poslednjih 10 minuta slomili rivala i stekli dodatno veću razliku.

Ona je išla i do plus 16, ali su gosti iz Aleksandrovca uspeli da zalihu svedu na krajnjih pristojnih 10 poena minusa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter