0
AdmiralBet ABA Liga

TOMIĆ IMA CEO TIM NA RASPOLAGANJU: Zvezda kompletna otišla u Zadar

Objavljeno: 08.03.19 u 15:11

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Zadru u 21. kolu ABA lige. Crveno-beli će biti kompletni jer se na parket vraća Ognjen Dobrić posle lakše povrede.

 

Košarkaši Crvene zvezde su već uveliko obezbedili prvu poziciju na kraju ligaškog dela ABA lige, ali svojim pristupom na terenu pokazuju da nema nikakvih kalkulacija. To se najbolje videlo u prethodnom kolu regionalnog takmičenja kada je Crvena zvezda savladala Partizan u veoma neizvesnom meču.

Impuls samopouzdanja stigao je u ekipu, a još dobrih vesti pristiglo je kada je bilo poznato da je povreda za Ognjena Dobrića prošlost. Bek Crvene zvezde otputovao je u Zadar i biće na raspolaganju treneru Milanu Tomiću. Posle dužeg perioda, crveno-beli će imati kompletan roster na raspolaganju, a sa kakvim ambicijama su otputovali u Zadar govorio je trener Crvene zvezde :

– Posle dužeg vremena ponovo imamo na raspolaganju kompletan sastav jer se Ognjen Dobrić vratio u trenažni proces. Iako nemamo rezultatski imperativ, idemo u Zadar sa ambicijom da odigramo dobru utakmicu. Utakmica koju smo odigrali u prethodnom kolu pokazala je da nas nikakve kalkulacije ne interesuju, pristupamo svakoj utakmici kao da je od rezultatskog značaja i tako će biti i u Zadru. Znamo da nas očekuje teška utakmica, u dobro poznatom ambijentu protiv dobre ekipe koja je pokazala veliki kvalitet protiv Budućnosti u Podgorici bez obzira na skraćeni roster’’ istakao je Milan Tomić.

Svoja očekivanja pre utakmice 21. kola ABA lige izneo je i prvotimac Crvene zvezde Dejan Davidovac:

– Utakmica u Zadru biće prava prilika za nas da uhvatimo ritam za najvažnije utakmice koje nam predstoje. Naravno, tu mislim na plejof koji nije daleko. Imamo taj luksuz da ne moramo da razmišljamo o poziciji na tabeli, ali to ne menja činjenicu da ćemo takmičarski pristupiti utakmici u Zadru. Nismo ekipa koja kalkuliše, a to smo već pokazali. Idemo sa željom da odigramo dobru utakmicu i pokušamo da ostvarimo još jednu pobedu’, istakao je Davidovac.

Utakmica između Crvene zvezde i Zadra na programu je u subotu od 17 časova u dvorani ’’Krešimir Ćosić’’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter