0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Krka/Drago Perko/kosarka.si

VLADA JOVANOVIĆ: Čestitam mojoj ekipi na pobedi i na načinu kako su do nje došli

Objavljeno: 04.03.19 u 21:36

Nakon sjajnog preokreta Panteri su večeras slavili u Železniku.

Rezultatom 64:64 FMP je porazio Olimpiju.

– Čestitam mojoj ekipi na pobedi i na načinu kako su do nje došli. Kada se pogleda sastav vidi se koliko smo imali problema. Momci su našli snage da pobede u ovakvoj utakmici koja ostvaruje neke naše rezultatske ambicije. Nakon minus 10 na poluvremenu ovo je zaista dobar rezultat za nas. Čestitam Olimpiji. Zadovoljan sam odnosom mladjih igrača, neki su bili bolji, neki ne, ali bitno da je FMP pobedio. Koliko smo bili dobri vidi se kroz odbranu i skokove. Nedostaje nam iskustvo i Rebeca i Pota. Rebec je čovek koji je davao ritam ekipi. Pot će možda biti spreman da odigra protiv Igokee, rekao je Jovanović, da bi zatim Zdovc dodao:

– Čestitam FMP-u na pobedi. Bila je bitna utakmica za nas. Oni su igrali bez Pota. Na neki način bih više voleo da je bio tu. Ovako su igrali igrači koje nismo toliko poznavali. Malo smo ih potcenili i baš ti igrači su napravili razliku. Premalo želje je bilo u našoj igri, bili smo ukopani. FMP je rastao mi smo padali. Šta je tu je idemo. Idemo dalje da probamo sledeću utakmicu da pobedimo. Mislim da smo trebali da pobedimo večeras, ne sa par, nego sa 10 ili 15 poena razlike, kazao je Zdovc.

Iz dvorane FMP: Nemanja Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter