0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAKON POVREDE NA DERBIJU: Javio se Renfro i poslao poruku koja može da raduje navijače Partizana!

Objavljeno: 04.03.19 u 11:42

Crno-beli sinoć su u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ poraženi od večitog rivala.

Međutim to nije jedina stvar koja je nakon te utakmice zadavala glavobolju kako navijačima, tako i treneru Partizana.

Nakon starta kapitena crveno-belih Branka Lazića u finišu utakmice, Renfro je sa bolnom grimasom na licu napustio parker. Nakon meča Andrea Trinikjeri nije mogao da govori o stepenu povrede, kao ni o tome kada će Amerikanac biti spreman. Međutim, dobre vesti stižu danas i to od samog igrača.

Čovek koji ima veoma bitnu ulogu u igri Partizana i koji je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Kupa Radivoja Koraća oglasio se porukom na društvenoj mreži Instagram. Renfro je napisao ‘sve je dobro, dobro sam’ i tako nagovestio da ga možemo veoma brzo ponovo videti na parketu i da odsustvo ne bi trebalo da bude duže.

FOTO: PRINTSCREEN

U narednom kolu regionalnog takmičenja crno-beli će igrati protiv Igokee u Beogradu, dok će u poslednjem igrati protiv ekipe FMP-a u Železniku. Nakon ove dve utakmice, pred njima su mečevima polufinala u kom će najverovatnije igrati protiv Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter