0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

JOVANOVIĆ PRED OLIMPIJU: Moja ekipa uvek ide na pobedu!

Objavljeno: 04.03.19 u 10:38

Košarkaši FMP-a utakmicom protiv Olimpije vraćaju se obavezama u regionalnom šampionatu.

Gosti koji se nalaze u ‘opasnoj zoni’ i veom blizu ispadanja, šansu i priliku za trijumf koji ih može sačuvati u ABA ligi pokušaće da pronađu u dvorani u Železniku.

Trener domaće ekipe pred utakmicu 20. kola istakao je da njegove izabranike čeka veoma težak posao.

– U goste nam dolazi ekipa Olimpije koja ume da bude nezgodan protivnik. Mislim da njihovo mesto na tabeli nije prava slika i zbog toga od samog starta utakmice moramo ući jako i odgovorno. Imamo manjih problema sa sitnim povredama ali igramo na svom terenu i kao u svakom meču idemo na pobedu. Verujem da ćemo ako budemo ispunili sve zadatke koje smo zacrtali na kraju izaći zadovoljni, rekao je Jovanović.

FOTO: Krka/Drago Perko/kosarka.si

Igrač FMP-a Stefan Momirov saglasan je sa Jovanovićem i dodaje da su ‘panteri’ imali dovoljno vremena da pripreme ovu utakmicu.

– U goste nam dolazi ekipa koja je neugodan protivnik. Imali smo dovoljno vremena da se prilagodimo i dobro pripremimo za utakmicu sa Olimpijom. Probaćemo da iskoristimo prednost domaćeg terena i da se revanširamo gostima za porazu prvom delu ABA lige, rekao je Momirov.

Utakmica između FMP-a i Olimpije zakazana je za večeras od 18 časova, a ulaz u dvoranu je slobodan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter