0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP

ABA LIGA: Uzbudljivo u Železniku, FMP slavio posle preokreta

Objavljeno: 04.03.19 u 20:17

Olimpija novim porazom u još većim problemima pred dva poslednja meča u sezoni.

Rezultatom 64:63 FMP je porazio slovenački sastav kod kuće.

Bolje su Panteri otvorili utakmicu i pored slabe efikasnosti ipak stigli do prednosti. Olimpija je sa druge strane u prvih deset minuta postigla svega 13 poena. Ali se u drugom kvartalu ‘probudio’ maestrali Džouns, gostujući tim je na njegovim krilima ubrzo uspeo da se vrati, a i dođe do dvocifrenog plusa.

FMP je do poluvrena ubacio još samo devet poena, ukupno 26 za prvih 20 minuta igre.

Domaći tim je konačno zaigrao u trećoj deonici i uspeo da se vrati. Mnogo bolja igra FMP-a koji je u finišu treće deonice došao do minusa od svega pola koša. U četvrtoj četvrini je ubrzo FMP došao do preokreta, a sredinom tog perioda imao je i plus sedam. Olimpija je izjednačila novom serijom na minut i po do kraja, a nakon trojke Lapornika na 47 sekundi do kraja meča i povela.

Bubnić je faulom poslao na liniju slobodnih bacanja Radovanovića, on je na 25 sekundi do kraja pogodio oba i, ispostavilo se, rešio utakmicu. Tomić je nakon dobrog prodora promašio polaganje za pobedu, zatim i Lapornik.

ABA LIGA – 20. KOLO

Subota

Igokea – Mornar 81:60
Krka – Cedevita 82:71

Nedelja

Crvena zvezda – Partizan 70:68
Cibona – Mega 89:71

Ponedeljak

FMP – Olimpija 64:63

21.00 Budućnost – Zadar

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter