0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućost Voli

ABA LIGA: Budućnost uz dosta muke slavila protiv Zadra, sada je treća na tabeli (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.19 u 22:47

U poslednjem meču 20. kola ABA lige Budućnost je u Podgorici uz dosta muke savladala Zadar : i popela se na treće mesto na tabeli.

Malo je falilo da Zadar šokira Podgoricu i obraduje navijače Partizana. Ipak, Budućnost je na čist kvalitet Džeksona stigla do pobede koja je sada ostavlja i u borbi za drugo mesto, pošto ima isti broj pobeda kao Cedevita dva kola pre kraja, mada tim iz Zagreba ako ostanu izjednačeni biće drugi zbog boljeg međusobnog skora.

Zadar je u Podgoricu stigao sa svega osam igrača bez stranaca Vona i Litla. To nije sprečilo četu Ante Nazora da skoro tokom celog meča vodi u Morači. Ipak, Budućnost je pokazala idividualni kvalitet u samoj završnici meča, tačnije odluka je pala 1:50 pre karaja kada je pri rezultatu 70:69 za Podgoričane, Džekson pogodio trojku za ‘plus četiri’ 73:69.

Kod Budućnosti najefikasniji je bio Klark sa 18 poena, Bitadze je dodao 15 koševa, dok je Džekson ubacio deset. Kod Zadrana je Žorić imao 22 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U tabeli je greška, za sada je Cedevita druga, a Budućnost treća zbog boljeg međusobnog skora koji imaju Zagrepčani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter