14
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 03.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

USIJALE SE MREŽE: Duel Lazića i Renfroa podelio navijače ‘večitih’ (FOTO)

Objavljeno: 03.03.19 u 21:10

Navijači Partizana kivni su na kapitena Crvene zvezde, zbog situacije iz samog finiša utakmice.

Crvena zvezda je drugi put ove sezone u ABA j.t.d. ligi savladala Partizan, u još jednom dramatičnoj završnici, a pristalice crno-belih osim poraza, brine i povreda prvog plejmejkera Aleksa Renfroa.

Nju je zadobio u samoj završnici meča, posle duela sa Brankom Lazićem, koji ga je nagazio, nakon čega je Amerikanac ostao da leži na parketu, pa je čak i sudija morao da prekine kasniji napad crveno-belih.

Grobari su na društvenim mrežama osuli paljbu po reprezentativcu Srbije, za koga smatraju da je namerno povredio možda i najboljeg igrača Partizana.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

14 Komentara

  1. Start BL je apsolutni faul i to apsolutno nameran. On je nogu ispruzio i njegovo stopalo je bilo bar metar od ose tela. Besmisleno je diskutovati. Sudije nisu videle ok. Ali oni koji sada to ne vide su slepci u zivotu. Ukratko Vi koji niste u stanju da prihvatite poraz i izadjete na dodelu medalja, ne treba da se javljate bar sledecih 10 godina… O svemu se moze pricati …ali taj potez je pokazao ko Vam vodi klub i u kom pravcu.Vi ne izlazkom na dodelu medalja ste izgubili pravo glasa. A za BL sam tvrdio da bi bio medju boljim evropskim pivotmenima…

    0
    0
    Odgovori
  2. Dokle više Partizan pa Partizan? Mislio sam da ste korektni, a vi novi Partizanov vjesnik. Moraću da vas obrišem. Postali ste nepodnošljivi.

    0
    0
    Odgovori
    • E GOBALINU, MI SMO BRE INSTITUCIJA PACOVU NAJTROFEJNIJI NAJGLEDANIJI NAJBOLJENIJ I NAJLEPSI A VI KO STE BRE VI PRIGRADSKE PRIKAZE? POCEPACEMO VAS GOTOVI STE BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DZABA VAM SIL NI MILIONI DZABA VAM SUDIJE OVA PARTIZANOVA DECA NEMAJU PLATU ALI IMAJU SRCE I PONOS DO NEBA!

      0
      0
      Odgovori
  3. Ma sve je Ok. Svi znamo da je lazic g….. od coveka. Bio i ostao…Samo kad bi Coki mogu ujutro da nam objasni na nacionalnima frekvencijama da je onaj klizeci bio samo opticka varka.. Ali i prekrsaj u napadu..

    0
    0
    Odgovori
    • Brzo se zaboravi finale kupa i kako ste ga osvojili a ako si gledao utakmicu valjda si video koliko su opet sudije navlacile na partizan

      0
      0
      Odgovori
    • Pirocanac…ne lupaj i ne vredjaj. G…. su Duletov fah…da ih ne nabrajam…mnogo ih je. Zasnivate se na mrznji…ona ce vas i ubiti. Ko je ikad igrao basket zna da ovo nije namerno…nemoguce je.
      Ajd cuvaj ovce…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter