0
AdmiralBet ABA Liga

MARINKOVIĆ: Zaleteo sam se, mogao sam da šutnem – ODŽO: Videćemo gde smo grešili! RIVERS: Moramo da se popravimo ako želimo titulu (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.19 u 21:34

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde rezultatom 70:68 u još jednoj triler završnici.

Iz dvorane Aleksandar Nikolić – Nemanja Lazić i Strahinja Nikolić

Novica Veličković rekao je da obe ekipe igraju dobre odbrane i da je u tim situacijam teško dati koš. Kapiten Partizana je dodao da ‘večiti derbi’ uvek sa sobom nosi određeni pritisak. 

Majkl Odžo je odigrao odličnu utakmicu protiv Partizana. Istakao je da je pobeda u derbiju važna za samopouzdanje. Već sutra Crvena zvezda će analizirati večerašnju utakmicu kako bi ispravili greške u narednom periodu. 

Vanja Marinković smatra da je Partizan igrao dobro, ali je u momentima bio stegnut. Dodaje da se zaleteo, iako je mogao da šutne, ali je odbrana dobro zatvorila njegov prodor. 

Kejsi Rivers danas nije prikazao igru koju od njega navijači očekuju. Istakao je da će mu trebati vremena da ‘opipa’ hemiju u timu. Kao i da Crvena zvezda mora da popravi igru ukoliko želi da napadne titulu u ABA ligi. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter