0
AdmiralBet ABA Liga

MOGUĆI OTKAZI: Repeša najavio promene u Budućnosti pred završnicu ABA lige!

Objavljeno: 02.03.19 u 09:45

Trener Budućnosti je vidno nezadovoljan posle poraza od minhenskog Bajerna u Evroligi govorio i o mogućim otkazima u podgoričkom klubu.

Jasmin Repeša je nakon poraza Budućnosti rezultatom 89:75 čestitao timu Dejana Radonjića na trijumfu, ali i najavio otkaze pred samu završnicu i verovatno odlučujući deo sezone.

– Igrali smo samo desetak minuta i to je sve. Nismo pružili u preostalom delu meča ni delić onoga što možemo, niti onoga što sam očekivao. Pojedinci kao da su ostali kući. Neću da pričam o imenima, ali nekada više ne mora da znači i da je bolje. Naravno da postoji mogućnost da dosemo odluku da se zahvalimo igračima koji ne pokazaju volju i želju. Čestitam naravno Bajernu na više nego zasluženoj pobedi – rekao je Repeša.

Kada je reč o meču protiv Bavaraca u ‘Morači’, Repeša je zadovoljan samo pojedinim segmentima igre u prvom poluvremenu.

– Ne računajući pomeutih desetak minuta tokom prvog poluvremena, sve ostalo nije vredno pomena. Nije bilo energije, nije bilo agresivnosti, nije bilo pametnih odluka. Ja ne zameram igračima kada šutiraju iz otvorenih pozicija, ali im zameram kada to ne urade, nego umesto toga krenu na nepotreban ulaz i naprave faul u napadu. Mnogo, ali mnogo gluposti smo napravili da bi iznenadili ekipu kakva je Bajern – istakao je Repeša, prenosi Sport Klub.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter