0
Evroliga

FOTO: KK Budućnost VOLI

LEPE VESTI ZA REPEŠU: Goga Bitadze se vraća na teren!

Objavljeno: 28.02.19 u 19:57

Nakon skoro 20 dana ‘bolovanja’ zbog povrede članka gruzijski centar se vraća na parket.

On se povredio na utakmici koju je Budućnost igrala protiv Partizana.

Bitadze je od tada preskočio završnicu i osvajanje Kupa Crna Gore, a nije bio deo ekipe ni protiv Žalgirisa u Kaunasu. Ove nedelje on se vratio redovnim treninzima i očekuje se da već sutra bude u sastavu. Veliki broj NBA skauta najavio je dolazak na taj meč, pa će i to biti dodatni motiv da se mladi centar prikaže u što boljem svetlu.

– Osećam se dobro, sve je u redu, spreman sam za meč. Bajern je veoma dobar defanzivni tim, igra jako u odbrani, veoma su agresivni. I napadački su veoma opasni. Možemo da pobedimo svakoga, u to sam siguran. Imamo kvalitet, izaćićemo na teren da pokažemo šta znamo, da pokažemo karakter i uradimo sve da pobedimo, kazao je Bitadze koji je debi u Evroligi imao upravo protiv tima iz Minhena, a prenose ‘Vijesti‘.

FOTO: STARSPORT

Za sutrašnji meč Repeša bi trebalo da ima kompletiranu centarsku liniju, jer se u tim vraća i Filip Barović koji zbog virusa propustio Kup, a tu je i novajlija Devin Vilijams. U dosadašnjem delu sezone Bitadze je odigrao osam duela u ovom takmičenju, gde je u proseku beležio 13.1 poen i 6.6 skokova za 25.5 minuta na parketu.

Duel Budućnosti i minhenskog Bajerna zakazan je za sutra u 19 časova u podgoričkoj ‘Morači’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter