0
Košarka

NBA: Nurkić predvodio Portland u pobedi protiv Marjanovićeve Filadelfije (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.19 u 22:05

Košarkaši Portlanda stigli su do nove pobede.

Oni su na gostovanju savladali Filadelfiju rezultatom 130:115 i tako upisali novu pobedu van svoj dvorane.

Dostojan rival domaća ekipa bila je tokom prvog poluvremena, da bi gosti u nastavku krenuli da povećavaju razliku. U trećoj deonici Portland je ubacio čak 41 poen, dok je Fila samo 26. Do nove pobede njih je predvodio Jusuf Nurkić sa 28 dabl-dablom u sezoni. On je imao 24 poena i 10 skokova uz četiri dodavanja za 24 minuta na terenu. Njega je pratio Enes Kanter sa 16 poen, a dvocifreni su bili i Lilard sa 17, a Aminu i Mekolum po 15 poena. U poraženom timu Simons je nanizao 29 poena i deset dodavanja, Haris je imao 20, a Batler 15.

(VIDEO:YouTube/FreeDawkins)

Prvu zvezdu ekipe Seventisiksersa, Džoela Embida koji je povređen zamenio je sinoć naš Boban Marjanović. Srpski centar proveo je oko 20 minuta na parketu, a meč je počeo kao starter. Njegova partija nije bila kao ona protiv Majamija, a meč je završio sa četiri poena, pet skokova, dva dodavanja i blokadom.

Po svemu sudeći Trejlblejzersima ‘leže’ timovi sa Istoka protiv kojih imaju skor od 15 pobeda i samo četiri poraza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter