2
Košarka

FOTO: STARSPORT

SKORO MILION! Zvezda žestoko kažnjena zbog napuštanja ceremonije pobednika u Nišu i kritika Čovića, plaćaju i Partizan i Trinkijeri

Objavljeno: 21.02.19 u 11:00

Veliki iznos moraće da plate crveno-beli zbog poteza na kraju finala Kupa Radivoj Korać.

Igrači i stručni štab Zvezde nakon finala kupa u Nišu nisu primili medalje revoltirani suđenjem na toj utakmici.

Košarkaški savez Srbije je sankcionisao klub sa Malog Kalemegdana koji će platiti čak 912.000 dinara zbog ispada u niškom ‘Čairu’. Najveći deo kazne jeste zbog napuštanja ceremonije dodele medalja, čak 600.000 dinara, dok će 240.000 dinara platiti zbog kritikovanja sudija i košarkaških organa od strane predsednika kluba Nebojše Čovića. Ostatak kazne je zbog ubacivanja tvrdih predmeta od strane navijača i nedostatka trenera i igrača na konferenciji za medije nakon finala.

Kažnjen je i Partizan, sa 174.000 dinara. Razlog su baklje, bacanje tvrdih predmeta i vređanje pristalica u utakmici sa Zvezdom. Andrea Trinkijeri je kažnjen sa 6.000 dinara zbog tehničke greške u finalu.

0
0

2 Komentara

  1. звездаш сам али права одлука.они су повлаштени у односу на народ који ради за 25 ооо у просијеку

    0
    0
    Odgovori
    • Trebali su da izadju da nije bilo sudiskih greski bilo je namerno il ne to je pitanje al da placaju kaznu zbog kritikovanja sudjenja to je toliko glupo znaci mene neko krade ja ne smem da se oglasim i da se suprostavim bruka

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter