5
Košarka

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJA SE DRAMA: Odgovor crno-bele strane – da li je Partizan u ovoj situaciji oštećen?! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.19 u 17:38

Košarkaši Partizana odbranili su trofej u Kupu Radivoj Korać, sama završnica bila je za infarkt, a o epilogu meča još uvek se govori. 

Crvena zvezda imala je produžetke u svojim rukama. U triler završnici na 0.2 do kraja Partizan je poveo koševima Džoka Lendejla, a dve stotinke nisu bile dovoljne Zvezdi da dođe do produžetka. 

Crvena zvezda se nakon meča povukla u svlačionicu, odbivši da primi medalje. Na konferenciji za medije održanoj u hotelu u kome su bili smešteni crveno-beli Nebojša Čović izneo je nezadovoljstvo zbog pristrasnosti sudijske trojke na meču (sudili su Ilija Belošević, Milivoje Jovičić i Uroš Obrknežević).

Belošević je celu utakmicu, tendenciozno i vrlo lukavo, potkradao Crvenu zvezdu. Na kraju su dovršili posao. Čist faul u napadu koji nije sviran, pre toga ih je nagradio sa dva bacanja jer nisu na vreme preneli loptu. Na kraju i Obrknežević svira faul koji se u košarci uopšte ne svira. Ako je to svirano, onda je moralo i nad Perperogluom, rekao je sinoć Čović.

Nije dugo trebalo da se na društvenim mrežama pojavi odgovor druge strane. Na Tviteru se pojavio snimak u kome Bili Beron pravi korak više, pomera stajnu nogu i nakon toga pogađa trojku preko Veličkovića

Dok neki tvrde da je meč bio 50-50, drugi će očigledno u narednim danima voditi oštru polemiku putem društvenih mreža. Kako vi komentarišete potez Barona?

0
0

5 Komentara

  1. Bilo je i prethodnih godina sličnih situacija. Back step Gudurića takođe na kupu. Dule Vujošević svojevremeno strancima davao knjige da čitaju, a FMP-ovci ih uče da igraju kolo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter