3
Košarka

FOTO: STARSPORT

BIVŠI PARTIZANOV AMERIKANAC ‘PODIGAO PRAŠINU’: ‘Ovo bi bio treći Kup zaredom da me nisu otrovali’! (FOTO)

Objavljeno: 18.02.19 u 11:36

Košarkaši Partizana ponovili su uspeh od prošle godine kada su takođe osvojili Kup Radivoj Korać.

Međutim, bivši organizator igre crno-belih se prisetio finala iz 2017. godine.

Reč je o Vilijamu Hečeru koji je prilikom čestitke na društvenoj mreži Instagram prokomentarisao sledeće:

– Ovo bi bio treći u nizu da mi nisu otrovali hranu, napisao je Amerikanac.

Prisećanja radi, na finalni dan 2017. godine su Vilijam Hečer, Vanja Marinković i Miloš Koprivica otišli iz Niša gde se igrao Kup Radivoj Korać zbog trovanja i bili primljeni u Infektivnu kliniku u Beogradu. Probleme su imali još neki igrači kao i Aleksandar Džikić koji je tada vodio crno-bele, a Crvena zvezda je u finalu slavila rezultatom 74:64.

0
0

3 Komentara

  1. Kada se izgubi finale ,na pitanje sta to bi? Odgovor je : mrzi me nastavnik ,jbg visoka trava , mekana lopta,itd.Sta je bilo bilo je priznaj poraz Covicu i budi jedanput u zivotu covek.

    0
    0
    Odgovori
  2. sta se od covica moze drugo ocekivati sem: PREVARE, LAZI, MANIPULACIJE i PLJACKE VAN TERENA I NA TERENU … traume jos iz mladjih dana kao kosarkas u pokusaju u kk partizanu do danas … te traume koje covic od kk partizana i DULA ima su NE izlecive … te traume covic moze samo trenutno na jedan od ovakvih nacina ( TROVANJEM …) da trenutno (na duze staze i vreme to mu NE uspeva ) sanira. covic to uporno radi bez uspeha. raznim primerima to bezuspesno pokazuje-demonstrira … uz ogromnu pomoc FINANSISKU, MEDIJSKU … zastitu i odobrenje predsednika zvezde u senci. za kosarkasku INSTITUCIJU kk partizan nista NE znace OTETI KUPOVI I PRVENSTVA (na jedan od nacina: trovanje, aparati za gasenje … sudijske kradje pod moranje ). ono sto je bitno i vazno za kosarkasku INSTITUCIJU to je : PONOS (DA SE NISMO NIKAD USPAVALI PA ZAMRZLI … ZA DUGOVA I PLJACKE NARODA ) I ZDRAV KOLEKTIV (trenerski i igracki i kad nam TROJANCE ubace) kad se igra druga liga … ILI … se na krov evrope pones. FMP-kkcz to nikad bila nije i nece biti, dok je covica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter