2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPREMNI ZA DETONACIJU: Olimpijakos želi da igra u ABA ligi?!

Objavljeno: 15.02.19 u 16:29

Crveno-belima iz Pireja je svega preko glave i navodno ne žele više da igraju u istom takmičenju kao i Panatinaikos.

Svi su dobro upoznati sa dešavanjima od pre par dana u Atini, kada su igrači Olimpijakosa odbili da nastave derbi protiv Panatinaikosa u OAKA areni zbog lošeg suđenja, koje je po njima prouzrokovalo veliki zaostatak na poluvremenu od 40:25.

Na sve to, prvi čovek ‘zelenih’ je na klupu Olija stavio crveni donji veš i tako ih dodatno ponizio. Sve to, ali i mnogi raniji događaji u grčkoj košarci, revoltirali su Pirejce koji sada, prema pisanju ‘Mundo Deportiva’, žele da napuste grčku ligu i pređu u – ABA ligu!

Grčki mediji prenose ova pisanja, a pitanje je kako bi reagovali i čelnici lige na Jadranu, kao i ovdašnja košarkaška javnost.

Na prvu loptu, reklo bi se da bi im i te kako išlo u prilog kada bi evropske zvezde igrale u ovdašnjem regionalnom takmičenju, kvalitet bi se povećao, kao i to što Olimpijakos ne bi oduzimao mesto u Evroligi jer već ima svoje rezervisano, ali…

Pitanje je koliko je ovo izvodljivo, ali sećamo se da je pre par godina učesnik lige na Jadranu bio Makabi iz Tel Aviva. Zašto sada to ne bi mogao i Olimpijakos?

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Bilo bi super ako se nesto tako desi imali bismo extra jaku ligu koju bi zeljno iscekivali da gledamo ali ne bih voleo da bude to samo na sezonu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter