5
Košarka

FOTO: STARSPORT

OPRAVDAN RAZLOG ILI NE: Crvena zvezda traži da se pomeri finale Kupa Radivoja Koraća!

Objavljeno: 15.02.19 u 15:12

Iako još uvek nisu poznati ni svi polufinalisti, a posebno ne finalisti, Crvena zvezda je već sada odlučila da zatraži pomeranje utakmice za trofej.

Svake godine se nekome zalomi teži, a nekim ekipama nešto lakši raspored na Kupu Koraća i zaista jeste teško odigrati tri utakmice u tri dana.

Zbog toga je Crvena zvezda zatražila odlaganje finala koje je zakazano za nedelju uveče od 21 sat. Razlog je taj što bi između eventualnog polufinala i finala, Zvezda imala manje od 23 sata.

Međutim, nije izvesno da imaju podršku drugih klubova.

Kako saznajemo, u taboru Partizana su upoznati da bi Zvezda želela da pomeri finale, ali crno-beli takav zahtev nisu podneli.

Za sve se pita nosilac TV prava, a to je i ove godine TV ArenaSport, koja je i odredila termin. Ostaje da se vidi kako će se sve odvijati, ali bi odluka morala da bude poznata najkasnije do sutra.

Iz Niša – Aleksandar Ilić

0
0

5 Komentara

  1. Šta je bilo naravi!? Igralište se sinoć onih +30, pa bi da pomerte termin za što kasnije. Ma nema vama spasa, pucajte po šavovima.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupajte više glodari sad se vidi ko je državni projekat svi dobijaju pasoše tako da nemate stranaca sad ce i musa bit Srbin sve sami Srbi nema stranaca ni u KK ni u fk bravo lopine to samo vi možete .

      0
      0
      Odgovori
  2. A kada je institucija prethodnih godina imala dan manje za odmor,tad im je bilo dobro…mafijaska pudlica mora sad da se vadi nekako
    Ciganski nema sta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter