0
AdmiralBet ABA Liga

TRINKIJERI POSLE TRIJUMFA NAD NOVIM PAZAROM: Ovo je bio prvi korak

Objavljeno: 14.02.19 u 22:40

Andrea Trinkijeri je istakao posle pobede njegovog Partizana nad Novim Pazarom da je današnji trijumf bio tek prvi korak.

– Želim da čestitam Novom Pazaru na dobroj igri. Borili su se, imali dobre momente… Mi smo igrali korektno, napravili smo prvi korak, sad se pripremamo za drugi, nema tu puno priče… Čestitam mojim igračima kako su se borili. U subotu će protiv FMP-a biti izuzetno teško. Oni igraju dugo zajedno, znaju kako da te nateraju da igraš loše, čvrsti su. Кup ni u jednoj zemlji nije takmičenje za favorite, to je jedna utakmica, moramo biti puno disciplinovaniji, rekao je italijanski stručnjak, koji je potom dodao šta je neophodno kako bi crno-beli bili još bolji:

– Red, rad i disciplina. Još pokušavamo da skratimo rad, nemamo mentalnu disciplinu, to sam rekao i ponovićemo i sutra. Lupaćemo na to svaki dan.

O šansi koju su dobili Uroš Trifunović i Marko Pecarski nije želeo previše da priča:

– Znate kako, treneri, ili kako kažu u Čačku „treneri“ nisu nikad zadovoljni. Ja nisam zadovoljan, ali mislim da su Uroš i Marko imali priliku da igraju. Može biti mnogo bolje, ali moraš početi. To je početak za njih, zaključio je on.

Partizan naredni meč Kupa Radivoja Koraća igra protiv FMP-a u subotu od 17 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter