0
Košarka

FOTO: Mega Bemax / Ivica Veselinov

MILOJEVIĆ I FUNDIĆ: U Kupu moramo korak po korak!

Objavljeno: 14.02.19 u 14:20

Ekipa Mege sutra počinje takmičenje u Kupu Radivoj Korać.

Oni će za rivala imati tim Borca, lidera Košarkaške lige Srbije.

– Kup je specifično takmičenje na kom su moguća velika iznenađenja i gde ne trijumfuje uvek najkvalitetnija ekipa. Ne smemo da potcenimo Borac, jednu od najkvalitetnijih ekipa našeg prvenstva. Imamo problema sa povredama, Čarapić je povredio rame i sigurno neće putovati u Niš dok se Mokoka vraća iz povrede i pitanje je koliko će biti spreman. U kom god sastavu da izađemo, sigurno je da smo favoriti protiv Borca i verujem u prolaz polufinale, gde će nas čekati Zvezda. Daćemo sve od sebe, a za šta će to biti dovoljno, videćemo, izjavio je Milojević, da bi Stefan Fundić dodao:

– Takmičenje na Kupu Radivoja Koraća počinjemo utakmicom protiv Borca, kvalitetne i iskusne ekipe o čemu govori i to da su ubedljivo prvi u KLS-u. Idemo korak po korak, moramo da budemo maksimalno fokusirani i bez ikakvog potcenjivanja. Pored svega, verujem da smo favoriti u ovom meču i uz dobru energiju na parketu i agresivnost u odbrani, možemo do plasmana u polufinale.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter