0
Košarka

FOTO: Zemun 3x3

SARADNJA ZA POVRATAK NA VRH: Popularni domaći brend stao uz Zemunce pred početak nove sezone! (FOTO)

Objavljeno: 13.02.19 u 20:22

Srpski basketaši sitno broje do starta nove sezone.

Jedna od najboljih domaćih ekipa u ovom sportu, ‘Zemun 3×3‘ nedavno je dobila novog sponzora.

Reč je o kompaniji ‘Still Ballin‘ , koja je stala je uz srpske basketaše, pred start nove svetske turneje. To je prva domaća robna marka, koja proizvodi specijalizovanu opremu za basket 3×3. Zemunci su i ranije bili promoteri ovog brenda, a sada je na obostrano zadovoljstvo saradnja nastavljena i podignuta na viši nivo, a igrači ovog tima našli su se u ulozi manekena na fotografisanju nove kolekcija ovog brenda, koja će se uskoro naći u prodaji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New @fiba3x3 season – new @still___ballin collection ! #zemun3x3 #still_ballin

A post shared by Zemun 3×3 (@zemun3x3) on

Nova sezona u takmičenju 3×3 timova, pod okriljem Svetske košarkaške federacije (FIBA) počinje u aprilu ove gdoine, a Zemunci se vredno spremaju da se nakon godinu dana pauze ponovo vrate na krov sveta. Povrede pojedinih igrača omele su ih u tome da minule sezone odbrane krunu, ali se zato sada pod budnim okom košarkaškog trenera Vuka Stanimirovića u Sporskom centru ‘Vizura’, te Igora Krstića iz lanca teretana ‘Ahilej’, koji je zadužen za kondiciju vredno spremaju za napad na sam vrh.

Srpski tim koji je osvojio završni turnir Svetskog kupa 2017. godine u Pekingu, ove sezone nastupiće uz jednog novog člana. Pored Marka Dugošije, Bogdana Dragovića, Nikole Vukovića, Lazara Rašića i Nikole Kovačevića, od ove sezone u rotaciji imaće i Nebojšu Boškovića. Ova ‘šestorka’ nastupaće na turnirima širom sveta, a dodatna podrška pred nove izazove stigla je i od ‘Skijališta Srbije‘.

FOTO: Zemun 3×3

Koliko su pripreme bile efikasne i priliku da se odmere sa ostalim timovima, Zemunci će imati u aprilu na turniru u Dohi, a nakon toga čeka ih još devet Mastersa, sve do onog završnog i najbitnijeg koji je na programu od 2. do 3. novembra u Japanu.  Ova sezona ima posebnu važnost za ove momke jer je predolimpijska. Naime, na Igrama 2020. godine u Tokiju po prvi put na listi sportova će se naći i basket 3×3, a ovi momci trebalo bi da budu u konkurenciji za predstavljanje naše zemlje na tom turniru.

FOTO: Zemun 3×3
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter