0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

PRIZNANJE ZA CRVENO-BELE: Zvezdin junior ide u Šarlot na prestižni NBA kamp

Objavljeno: 13.02.19 u 16:25

Junior Crvene zvezde Nemanja Popović otputovao u sredu u Šarlot, gde će biti učesnik kampa NBA i FIBA ‘Košarka bez granica’ koji će se održati tokom ‘Ol star vikenda’.

Ovaj elitni košarkaški kamp u organizaciji FIBA i NBA lige održava se kao svojevrsna uvertira za NBA ‘Ol star’ i okuplja  najtalentovanije košarkaše iz svih krajeva sveta u Šarlotu, u periodu od 14. do 16. februara.

Naime, u prethodnim godinama priliku da odmere snage sa vršnjacima iz svih delova sveta, a pod budnim okom NBA zvezda, trenera i generalnih menadžera, imali su sadašnji prvotimac Boriša Simanić, kao i članovi Zvezdinog razvojnog tima FMP-a Aleksa Uskoković i Zoran Paunović. U ovom izdanju kampa ‘Košarka bez granica’ čast da predstavlja kluba sa Malog Kalemegdana je pripala crveno-belom junioru Nemanji Popoviću.

Popović je jedan od dvojice srpskih predstavnika jer će njegov kolega iz redova mlađih reprezentativnih selekcija Srbije Aleksej Pokuševski (Olimpijakos) takođe učestvovati na ovom kampu. Podsećamo da je Popović sa Crvenom zvezdom protekle sezone objedinio trofeje kadetskog i juniorskog prvaka Srbije. U tekućoj sezoni veoma uspešno nastupa za juniorsku selekciju crveno-belih.

– Velika čast za moj klub Crvenu zvezdu, srpsku košarku i mene lično. Potrudiću se da na dostojan način reprezentujem klub i našu zemlju, da odigram dobro i opravdam poziv koji sam dobio. Momci koji su igrali ovu utakmicu pre mene iz naše zemlje, takođe i iz kluba iz koga i ja dolazim Crvene zvezde, obavezuju da se i ja predstavim u pravom svetlu, ali takođe želim da uživam u ovome, da vidim sve tamo, da iskoristim svaki trenutak tokom celokupnog ‘Ol star’ vikenda kao novo iskustvo koje nije svako u prilici da stekne. Očekujem sve najbolje, rekao je Popović pre puta u SAD.

O svojim utiscima sa prestižnog kampa, Popović će pisati dnevnik za klupski sajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter