0
Košarka

HOTSPORT SAZNAJE: Jaramaz putuje u Niš, Trinkijeri ima samo jednu dilemu…

Objavljeno: 13.02.19 u 12:40

Košarkaši Partizana putuju danas u Niš gde će braniti trofej osvojen prošle godine. Rok za registraciju je do 14 časova, a izvesno je da će Partizan u Čairu igrati u najjačem sastavu. 

Veliki birokratski posao obavio je Partizan u poslednjim danima prelaznog roka. Markus Pejdž dobio je državljanstvo Srbije i što se stranaca tiče Partizan će moći da računa na sve internacionalce. 

Ognjen Jaramaz će takođe putovati sa ekipom u Niš saznaje Hotsport, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije juče je zvanično zadužio opremu kluba, a hoće li ga Trinkijeri ‘baciti u vatru’ videćemo u četvrtak kada Partizan igra sa Novim Pazarom

Crno-beli najverovatnije neće moći da računaju na Amara Gegića, dok će, u slučaju da lekarske službe procene da Aleksej Nikolić nije spreman za izazov kakav nosi Kup Radivoj Korać, mladi plejmejker mečeve gledati sa tribina. 

Podsetimo, nakon pobede Partizana nad ekipom Budućnosti Andrea Trinkijeri je Gegića poredio sa štoperom, rekavši da je Gegić poput Maldinija, Barezija i Neste.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter