0
Košarka

HAOS U GRČKOJ: Olimpijakos nije želeo da nastavi derbi, Panatinaikos direktno u finale – Janakopulos ostavio donji veš na klupu rivala! (FOTO-UBOD)

Objavljeno: 13.02.19 u 20:49

Nije moglo bez drame ni u ovom okršaju dva najveća grčka tima.

Razlog je suđenje u dvorani ‘OAKA’ zbog kog je Olimpijakos napustio polufinale Kupa Grčke.

Panatinaikos je imao plus 15 na poluvremenu, rezultat je bio 40:25, a do nastavka neće doći. Razočarani u suđenje, iz tabora Olimpijakosa odlučili su da neće izlaziti na drugo poluvreme utakmice, te će u finalu kupa protiv PAOK-a igrati Panatinakos.

Olimpijakos je najavio žalbu zbog ‘katastrofalnog suđenja’, a generalni menadžer crveno-belih Hristos Stavropulos rekao je:

– Užasnuti smo. Ne možemo da budemo deo ove farse. Ovako nešto ne želimo više da prihvatimo. Ljudi koji su na čelu ovog sporta bi trebalo da urade nešto povodom ovoga.

Potez koji je dospeo u žižu interesovanja delo je kontroverznog vlasnika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa koji je ostavio deo crvenog donjeg veša, odnosno ženske gaćice na klupi za rezervne igrače Olimpijakosa:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter