0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

BOBI ODUŠEVIO NAVIJAČE: Srpski centar govorio o nastupu za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.19 u 18:26

Jedan od najboljih srpskih igrača govorio je o nastupu za nacionalni tim.

Centar Filadelfije nema dileme oko nastupa za nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Kini, ukoliko izabranici Aleksandra Đorđevića izbore plasman na to takmičenje.

Poslednji put dres sa nacionalnim grbom Marjanović je nosio u junu ove godine, a bio je i deo tima na Evropskom prvenstvu u Istanbulu 2017. godine.

– Naravno! Želim da igram za reprezentaciju. Samo još da završimo kvalifikacije, a 90 odsto posla smo već završili. Nadam se dobroj grupi u Kini i da će i ostali igrači moći da igraju. Jedva čekam da budem deo nacionalnog tima i pripreme, rekao je Marjanović nakon pobede Seventisiksersa nad Seltiksima.

Tamošnje novinare je zanimalo i da li je o reprezentaciji pričao sa ostalim srpskim igračima.

– To je njihova lična stvar. Mogu da govorim samo šta ja hoću, a to je da budem u reprezentaciji, zaključio je on.

Kako bi izborila plasman na Mundobasket, selekcija Srbije morala bi u naredna dva duela šestog ‘prozora’ (protiv Estonije u gostima 21. februara i Izraela tri dana kasnije u Beogradu), da dođe barem do jednog tijumfa koji bi bio dovoljan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter