0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Prošle sezone igrao u Zvezdi, a sad je veoma blizu Budućnosti!

Objavljeno: 12.02.19 u 16:59

Već duže vreme ‘plavi’ traže pojačanje u reketu.

Nekoliko imena bilo je u opticaju da pojača sastav iz Podgorice, a poslednji u nizu bili su Raduljica i Sekulić.

Širom Jadrana odjeknula je vest da čelnici kluba iz crnogorske prestonice pregovaraju sa Miroslavom Raduljicom, ali po svemu sudeći od tog posla u ovom momentu neće biti ništa. Ista je sudibina i oko pregovora sa nekadašnjim igračem ovog kluba Blagotom Sekulićem koji je demantovao da će pojačati plave.

Kako nije ostalo mnogo vremena do kraja prelaznog roka, čelnici kluba iz ‘Morače’ moraće brzo da reaguju, a njihova nova želja kako saznaje naš portal je nekadašnji igrač Crvene zvezde Milko Bjlelica. Iskusni centar koji nastupa za tim iz japanske B lige, Alvark Tokijo već je uspostavio kontakt sa Podgoričanima, pa ukoliko se dogovorio sa čelnicima sadašnjeg kluba o rastanku narednih dana mogao bi da krene put Crne Gore.

FOTO: STARSPORT

U finišu prethodne sezone Bjelica je iz Crvene zvezde prešao u Saragosu, a onda je i odlučio da promeni kontinent. Ukoliko dođe do saradnje sa ‘plavima’, Bjelica u tom klubu ne bi bio ‘stranac’, a rok za završetak posla je petak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter