0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

AGENT CENTRA ODGOVORIO NA PONUDU BUDUĆNOSTI: Zahtevamo od Bokana da prestane da sramoti klub!

Objavljeno: 12.02.19 u 17:39

Klubovi sa Jadrana još malo vremena imaju za dovođenje pojačanja.

Rok za registraciju novih igrača ističe u petak, a u centru pažnje su klubovi sa vrha tabele.

Tako čelnici podgoričke Budućnosti danima iza nas pokušavaju da pronađu rešenje na pozicji centra. Ekipi Jasmina Repeše trebala bi dodatna snaga pod košem, a poslendnji na listi želja ovog kluba bio je Blagota Sekulić. Međutim, iskusni centar se oglasio izjavom da ga ne zanima povratak u klub u kom je stekao afirmaciju, a čitava priča dobila je i drugu stranu.

Naime, povodom svega što se dešavalo oglasio se agent igrača David Kari Funes, predstavnik agencije ‘Fer plaj‘ koji je rekao da je prvi čovek ‘plavih’ Dragan Bokan zvao igrača kako bi ga nagovorio da potpiše ugovor sa tim klubom, bez sudelovanja njegovog menadžera.

– Ispred agencije koja zastupa igrača Blagotu Sekulića, zahtevam da predsednik Budućnosti prekine da sramoti svoj klub i navijače tako što u sred noći zove igrače, pokušavajući da na podmukao način dogovori transfer sa agencijom koju on preferira. Vrlo nemoralno. Odvratno, napisao je menadžer crnogorskog reprezentativca na Tviteru.

Povodm čitave situacije iz redova crnogorskom kluba još se nisu oglasili.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter