5
AdmiralBet ABA Liga

ZVANIČNO: Kej Si Rivers potpisao za Crvenu zvezdu i uzeo broj miljenika navijača!

Objavljeno: 11.02.19 u 17:50

Nakon uspešno obavljenih lekarskih pregleda, Kej Si Rivers je i zvanično pojačao Crvenu zvezdu, potvrdili su crveno-beli na svom zvaničnom sajtu.

Ovaj 31-godišnji košarkaš je između ostalog nastupao za Beneton, Lokomotivu, Himki, dva puta je nosio dres Real Madrida, jednom Panatinaikosa i Bajerna, a u Zvezdu stiže iz Ređo Emilije.

Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu, video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera… bilo je veoma uzbudljivo,bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima? Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim, da pomognem klubu da osvoji najvažniji trofeje i vrati se u Evroligu.To je moj cilj, izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima. Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba…vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?, rekao je Rivers po potpisivanju ugovora.

On je zadužio dres sa brojem 23, inače vlasništvo Marka Gudurića pre odlaska u Fenerbahče, a ovaj broj je na leđima nosio i po mnogima najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan, kao i Lebron Džejms, košarkaš Los Anđeles Lejkersa..

 

0
0

5 Komentara

    • Ja druze 31…i vrlo dobro pamtim i gepekovanje i trojku iz auta…samo mi nemoj ti o postenju i cinicnim smehom…dug preko 10 miliona a Jaramaz 12-i igrac u toku sezone…

      0
      0
      Odgovori
  1. Dobro dosao i dobro je da znas sta ti je ciniti i sta se ocekuje od tebe! Velikana vratiti tamo gdje je i mesto.Zaustaviti crno zlo i ponovo mu „iskljuciti“ aparate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter