3
Evroliga

FOTO: StarSport

KAKVA VEST IZ RUSIJE: Prvi čovek CSKA govorio o Teu i obradovao ljubitelje košarke širom Srbije…

Objavljeno: 11.02.19 u 13:04

Srpski kapiten Miloš Teodosić rastao se sa LA Klipersima i sada se nagađa o njegovom povratku u Evropu.

Anadolu Efes je navodno baš zainteresovan, a mnogi ga ponovo vide u CSKA iz Moskve gde je proveo veličanstvenih šest godina. Ipak, ako je verovati rečima predsednika CSKA Andreja Vatutina, onda je Miloš Teodosić spreman samo za Srbiju. Prvi čovek ‘armejaca’ je otkrio detalje telefonskog razgovora sprskog plejmejkera i njega.

– Kako sam ja razumeo on nije još uvek doneo odluku o budućnosti. Da li će da se odmah vrati u Evroligu ili će da odmori i zaleči sve povrede kako bi bio spreman za Mundobasket. Želi da igra za reprezentaciju i namerava da uradi sve što je moguće kako bi bio spreman za Mundobasket – rekao je Vatutin za ‘Izvestiju’.

Andrej Vatutin je govorio i o karijeri Miloša Teodosića u NBA ligi.

– On je velemajstor košarke, ali za NBA moraš da tamo odeš mlad i da budeš zdrav, a on nije imaos reće sa povredama. U svakom slučaju, neka je probao, da nije otišao kajao bi se do kraja života – istakao je Vatutin.

Vest iz Rusije svakako može da raduje navijače u Srbiji, sad bi trebalo videti sledeći korak Tea, a ‘Delije’ se još uvek nadaju njegovom povratku u domovinu i debiju u njemu volejnom klubu Zvezdi.

0
0

3 Komentara

  1. sta to treba da obraduje sve ljubitelje kosarke u Srbiji …??? sto je teo pedaliran … ili … trenutno u srpskoj kosarci-reprezentaciji na poziciji koju pokriva teo … teo nema mesta … puno je njih od tea na toj poziciji bolih … SPINOVANJE o laznim velicinama su u nas normalna stvar … secate se ili ste zaboravili medijsku kampanju o odlasku tea u americi … kako ce amerikance zaseniti … o bogdanovicu su samo sumnje izricane … samo teo i boban su se u zvezde kovali (od ljudi u i oko FMP-zvezde) a ono PEDALA ….. primera ovakvih (vestackih velicina) koliko zelis uvek ih je bilo …ali … ovoliko i ovakvih nikad kao u poslednjih 6 godina. sta mislite zbog koga i kome oni trebaju … ?! teu puno zdravlja, dobar je igrac bio …

    0
    0
    Odgovori
    • TI da kažeš da TEO ne valja,ej ti koji si zaslepljen mržnjom prema svemu i svakom osim prema samom sebi,stidi se imena koje ne smes da napises pa si anoniman,verovatno ti je ceo tvoj zivot takav „anoniman“,sportski pozz svima,a tebi Teo gde god da nastavis karijeru sve naj.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter