0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER MORNARA BESAN NAKON ZVEZDE: Dosta igrača će zažaliti zbog ovoga, izgledali smo kao grupa zečeva u zoološkom vrtu

Objavljeno: 10.02.19 u 10:57

Barani su sinoć pretrpeli i 12. poraz u regionalnom takmičenju.

I to je dan od ubedljivijih, pošto je Crvena zvezda slavila sa 90:57.

Trener šampiona Crne Gore Mihailo Pavićević nije bio zadovoljan izdanjem svog tima što nije krio nakon meča.

– Na 35 razlike za Zvezdu, naš protivnik pravi dva skoka u napadu, što govori o odnosu prema igri obe ekipe. Moram da izuzmem Vukotu Pavića, koji je jedini ostavio srce na parketu i odigrao koliko može. Ostali nisu dostojni nijednog komentara, i to je ono što me strašno boli. Zvezda je i prošle godine bila bolja od nas, ali smo tada bili ekipa sa karakterom. Ove godine toga nema, čim vidimo da je neka ekipa malo jača mi se ponašamo kao grupa zečića u zoološkom vrtu. Nama preostaje da u tri poslednja kola tražimo još jednu pobedu da bismo se spasili najgoreg. Nadam se da ćemo pauzu iskoristiti da se spremimo za te tri utakmice i da ovu sezonu nekako privedemo kraju. Dosta od ovih igrača će zažaliti što ove godine pružamo ovakve igre i što imaju ovakav odnos. A većina njih neće biti u našem sastavu sledeće sezone, rekao je Pavićević koji je zatim prokomentarisao debi Dešona Najta:

– Doveli smo ga, jer ne smemo ostati u finišu sezone sa jednim plejmejkerom. On je u prvom poluvremenu odigrao malo bolje, u drugom poluvremenu mu je bilo teško kad mu ekipa ne pomaže. To je bila njegova prva utakmica. Pozicija pleja je najteža, a igrao je sa ostalom četvoricom na terenu koji nisu znali u kojoj se državi nalaze. To je činjenica

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter