0
Košarka

Kosarka Euroleague season 2014-2015 Euroleague TOP 16 Crvena zvezda v Real Madrid Charles Jenkins (L) and K.C. Rivers Beograd, 02.01.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘STORI’ OBRADOVAO ZVEZDAŠE: Kej Si Rivers objavio poruku koja najavljuje dolazak u Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 10.02.19 u 12:32

Ubacio 30 poena i oprostio se od svog dosadašnjeg kluba.

 

Kej Si Rivers je tražio raskid ugovora sa Ređo Emilijom, dobio ga i ovog jutra je na svom Instagram profilu objavio oproštajnu poruku od navijača tog italijanskog kluba.

Prethodno je to učinio i na terenu tako što je Kantuu ubacio 30 poena u meču italijanske Serije A.

– Draga Ređo Emilija, hvala za gostoprimstvo. Moj period ovde bio je za pamćenje. Bilo je nekih dobrih, nekih loših momenata. Međutim, to je život i svaki trenutak je bio lekcija. Iskreno cenim klub zbog svega što što ste uradili za mene. Molim vas, imajte veru u ekipu. Stvari će ispasti dobro – napisao je Rivers na popularnom ‘Instagram storiju’.

Italijani navode i da je Ređiana već pronašla zamenu za njega, a to je Majkl Dikson, nekadašnji košarkaš Memfis Grizlisa.

To sve navodi da se Kej Si Rivers već danas može očekivati u Beogradu, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom. Paraf se očekuje svakog momenta…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter