2
AdmiralBet ABA Liga

Kej-Si RIVERS STIGAO NA MALI KALEMEGDAN: Poznato je kada će plejmejker potpisati ugovor

Objavljeno: 10.02.19 u 18:29

Iskusni američki plej Kej-Si Rivers stigao je danas u Beograd. On će u toku večeri obaviti lekarske preglede.

Rivers će tokom nedeljnog popodneva i ponedeljka, biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima od strane medicinskog tima KK Crvena zvezda, imajući u vidu njegovu izričitu želju da nastupa za Crvenu zvezdu.

Iskusni 31-godišni košarkaš iz Šarlota (rođen 1.marta 1987.godine)„pokriva“ tri pozicije, niskog krila , beka šutera, I po potrebi plejmejkera, a svojim kvalitetom, i iskustvom predstavljao bi značajno pojačanje za tim crveno-belih.

Rivers je visok 196 centimetara i težak 97 kilograma, a aktuelnu sezonu počeo je u ekipi Redjo Emilije.

Bivši student koledža „Klemson“ svoju evropsku epizodu počeo je još 2009.godine igrajući za Beneton iz Treviza, a karijeru pouzdanog i izuzetno kvalitetnog igrača gradio je kroz ekipe Lokomotive, Himkija, Reala (tripla kruna i prvak Evrope), Panatinaikosa (titula prvaka), Bajerna.

Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, a za ovaj tim prosečno je ubacivao skoro 15 poena uz 5 skokova i 3 asistencije po meču.Poslednji meč u dresu italijanskog kluba odigrao je u subotu , ubacio je 30 poena (trojke 11-6) uz 7 skokova.

Rivers će po obavljenim lekarskim pregledima, I ako kompletni nalazi budu u skladu sa standardima KK Crvena zvezda, I zvanično postati igrač Crvene zvezde mts u ponedeljak.

 

0
0

2 Komentara

  1. Ovakvog igraca treba potpisati na bar 2 sezone sta ce nam samo za pola sezone jer tek se navikne na tim i mora odmah da se trazi neko drugi koji ce se opet navikavati..to je losa politika koja mora da se menja ako zvezda hoce da zabelezi neki dobar reuzltat u evropi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter