0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka EuroCup season 2018-2019 Crvena Zvezda v Unicaja Malaga Beograd, 02.05.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

TOMIĆ ZADOVOLJAN: Odigrali smo perfektno!

Objavljeno: 09.02.19 u 22:12

Današnjom pobedom crveno-beli su obezbedili prvo mesto.

Crveno-beli su veoma dobrom igrom stigli do 18. pobede u ABA ligi.

Oni su rezultatom 90:57 savladali barski Mornar u ‘Topolici’, a Milan Tomić nakon utakmica izrazio je zadovoljstvo igrom svoje ekipe.

– Mislim da smo odigrali perfektno 40 minuta, od početka do kraja kao što tražim tokom čitave sezone, da igrači budu koncentrisani i da ne pada ritam igre. Pored tri igrača koja nisu došla sa nama (Perperoglu, Lazić i Čović), u poslednjih mesec dana imali smo dosta problem, što se tiče povreda, bolesti, pa sam na kraju i ja bio bolestan. Odigrali su svi super i matematički smo posle ove pobede obezbedili prvo mesto u ABA ligi. Međutim, rekao sam igračima da sada ne smemo da padamo, već da moramo da igramo u kontinuitetu i na preostalim duelima, počeo je Tomić.

Potom je trener crveno-belih prokomentarisao i to da se njegovi igrači ni pri prednosti od 30 poena razlike nisu opuštali.

– Dolaze poufilanala, finala, dolazi Kup, moramo da naviknemo da igramo 40 minuta bez opuštanja, ekipa ne sme nijednog trenutka da se opusti. U današnjoj košarci dovoljno je nekliko minuta da rezultat preokrene. Ja sam od njih tražio da 40 minuta igramo kvalitetno, a mislim da je danas bilo baš tako, kvalitetno i atraktivno, zaključio je on.

Upitan je bio trener crveno-belih i o mogućem dolasku pojačanja, ali on to nije želeo da komentariše.

(VIDEO:YouTube/KK Mornar Bar)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter