0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućost Voli

REPEŠA: Moramo dati sve od sebe, znamo kakva nas atmosfera očekuje u Pioniru

Objavljeno: 09.02.19 u 18:46

Derbi 19. kola regionalnog takmičenja zakazan je za sutra, kada će Budućnost gostovati Partizanu.

Dosta toga biće poznatije nakon ovog meča, a aktuelnom šampionu neće biti nimalo lako protiv ekipe Andree Trinkijerija.

Ukoliko bi Podgoričani pobedili, onda bi ostali u konkurenciji sa Cedevtiom za drugu poziciju, a ako izgube sa pet ili više poena razlike, njih će preskočiti Partizan, te bi pali na četvrtu poziciju. Svoja očekivanja perd ovaj meč izneli su trener gostiju i centar Goga Bitadze.

– Igramo protiv jedne ekipe koja je u dobrom stanju. Igraćemo u jednoj atmosferi koja će biti naglašeno domaćinska i to posle poraza koji nismo želeli. Trebaće nam puno više koncentracije nego u prethodnom meču protiv Himkija. Trebaće nam dobra utakmica, moramo dati sve od sebe kako bi smo dobili u ovoj utakmici, rekao je Repeša.

FOTO: KK Budućost Voli

Ova utakmici gostima dolazi u trenutku koji nije veoma povoljan. Naime, Podgoričani su doživeli dva poraza u Evroligi, prvo od CSKA u Moskvi, a potom i od Himkija na domaćem terenu.

– Verujem da nas očekuje izuzetno zanimljiva utakmica u Beogradu protiv direktnog rivala za što bolju poziciju na tabeli pre početka plej-ofa. Utakmica je bitna i za jednu i za drugu ekipu tako da očekujem dobar takmičarski meč. Moramo popraviti pojedine stvari iz prethodnog meča jer igramo protiv ekipe koja je u dobroj formi u ABA Ligi, rekao je Bitadze.

Utakmica između Partizana i Budućnosti zakazana je za sutra sa početkom u 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter