0
Košarka

VEĆU GLUPOST SKORO NISMO ČULI: ‘Lonzo je bojli od Lebrona’

Objavljeno: 07.02.19 u 18:16

Svet sporta se pre nekoliko dana pošteno nasmejao na tvrdnju jednog novinara iz Španije da je Karim Benzema bolji fudbaler od Lea Mesija, ali se čini da nam mnogo veća, narodski rečeno, odvala stiže iz Sjedinjenih Američkih Država.

– Lejkersi neće osvojiti titulu ukoliko ga trejduju. Lebron bez njega neće osvojiti titulu u El Eju, to vam garantujem. To što ne igra a Lejkersi gube dovoljno pokazuje da su oni za koje ste mislili da su dobri zapravo loši. Ingram se muči. Kuzma se muči. Hart se muči. Lejkersi se muče kad on nije u igri, glasi izjava izrečena u emisiji „Undisputed“ kod Skipa Bejlisa i Šenona Šarpa.

Verovatno prva asocijacija na rečeno bi bila – Kobi Brajant.

No, u naslovu smo već istakli da je u pitanju Lonzo Bol. Bez sumnje talentovani plejmejker je dokazao da je među vodećim defanzivcima u ligi, ali kada je napad u pitanju – 9,9 poena, 5,4 asistencije i 5,3 skoka po meču… Čini se premalo za „superstara“. 

No, Lonzov otac Lavar ne misli tako, naprotiv – čovek koji je svojevremeno tvrdio da je „bolji košarkaš od Majkla Džordana i da bi ga sigurno dobio u igri „jedan na jedan““ tvrdi da je upravo njegov sin, momak koji polako ali sigurno postaje meta podsmeha, predstavlja ključ ka napadu na šampionsku titulu.

No, tu se nije zaustavio:

– Ukoliko Lonzo završi u Finiksu, onda bi Sansi trebalo da uzmu i Lianđela i Lamela. Ja samo želim da probam da izgradim dinastiju, a njima to može samo da pomogne, istakao je Lavar, koji je nakon reklame svoja mlađa dva sina dodao da Sansi, ukoliko dovedu i preostala dva člana porodice Bol, moraju da – slušaju šta oni hoće i igraju na njihov način?!

A vrhunac je usledio posle pitanja da jednostavno kaže da li veruje da je Lonzo bolji od Lebrona:

– Da, istakao je Lavar.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter