2
Košarka

FOTO: Screenshot

GOTOVA PRIČA: Miloš Teodosić dobio otkaz u Klipersima, ‘isterao’ ga hrvatski reprezentativac!

Objavljeno: 07.02.19 u 21:45

U narednih par sati ili dana ćemo saznati da li će ostati u NBA ligi ili se definitivno vraća u Evropu, kao što je najavljeno.

Miloš Teodosić definitivno se rastao sa Los Anđeles Klipersima koji su ga obavestili da je dobio otkaz usled trejda koji su izvršili sa svojim gradskim rivalom, Los Anđeles Lejkersima.

Majk Muskala je pojačao ‘jezeraše’, a u redove Klipersa su stigli Ivica Zubac i Majkl Bizli, pa je time Teodosiću uručen otkaz.

Još uvek nije u potpunosti slobodan agent, budući da pravila NBA lige nalažu da mora da prođe 48 sati od otkaza, te će nakon toga definitivno biti poznato u kom pravcu će ići karijera srpskog plejmejkera.

Pregovora sa Anadolu Efesom je bilo, to je potvrdio i turski klub, a tek sada ostaje da se vidi kakva mu je sudbina, posebno uoči Mundobasketa ove godine na kom ga očekujemo da nastupi za Srbiju.

Teodosić je ove sezone u dresu Klipersa odigrao svega 15 utakmica, uz prosek od oko 10 minuta po meču.

0
0

2 Komentara

  1. toliko o njemu i slicnim … kad su njega slavili i uporedjivali sa bogdanovicem … manipulacija je cudo u nas, o stvaranju laznih velicina po svaku cenu. lazne-nerealne velicine koja pripadaju ili se vezuju za neke ljude i klubove … njemu puno zdravlja i uspeha u daljem radu … kao i realnosti: ko je ko u srpskooj kosarci …

    0
    0
    Odgovori
    • Bogdanovic je mladji od njega, mozda mislis na bodirogu? I da jeste kao bodiroga koji bi isto prosao u nba i koji nikad van evrope nije krocio

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter